Oferte speciale

Produse vizualizate

LALLZYME HC-10gr/pac Mareste

LALLZYME HC-10gr/pac

LL-ZYME-01

Produs nou

Enzima pectolitica!

Mai multe detalii

15,49 lei

Informatii

LALLZYME HC (10 g)

Enzimă pectolitică pentru descompunerea pectinei din struguri și fructe

Dozare:

-          Struguri albi ( în funcție de cantitatea de pectină): 1-3 g/100 kg

-          Struguri roșii: 2-3 g/100 kg

-          Decocturi de fructe: 1-3 g/100 kg.

Mod de folosire:

Se amestecă bine în apă la temperatura de 15-25°C în proporție de 1:100 ( 1 g la 1 dl ) apoi se adaugă în mustuială/boască/must sau decoct. Se omogenizează foarte bine. Enzima este activă și eficientă și la temperaturi mai scăzute, începând de la 8°C. Concentrația de sulf folosit la struguri nu îi reduce activitatea. Timpul de acțiune: 0,5-1 oră, în funcție de temperatură. Tratamentul cu bentonită al mustului este recomandat doar după perioada de acțiune a enzimei. În cazul strugurilor bolnavi ( peste 10%) este recomandată dozarea enzimei în must.

Stocare, valabilitate:

A se stoca în locuri reci și răcoroase ( 5-15°C), perioada de valabilitate este de 3 ani de la data fabricației ( vezi ambalaj). Ambalajele desfacute mai pot fi utilizate și în alt sezon, dacă sunt bine resigilate.

A se utiliza cu grijă, produsul poate fi iritativ dacă este inspirat sau intră în contact cu pielea. În cazul în care ajunge în ochi, se recomandă spălarea cu apă multă. În cazul ingerării, se recomandă un consum mare de apă. 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

LALLZYME HC-10gr/pac

LALLZYME HC-10gr/pac

Enzima pectolitica!